Wees een steuntje in de rug voor nabestaanden

Via Rouwinformatie.nl en onze nieuwsbrief biedt de Vereniging leven met dood als non-profitorganisatie met een ANBI-status hoogwaardige informatie over verlies en rouw aan nabestaanden en hun naasten die in een moeilijke periode na een overlijden wel wat steun kunnen gebruiken.

We schrijven artikelen en onderhouden onze website zodat we met goede informatie een steuntje in de rug kunnen zijn voor iedereen die dat nodig heeft. En daar passen wat ons betreft geen advertenties bij.

Omdat we geen subsidie van de overheid ontvangen, zijn we voor onze inkomsten deels afhankelijk van de financiële steun van onze leden en donateurs.

Jouw financiële steun maakt dus het verschil voor iedereen in Nederland die een lichtpuntje zoekt.

Doneer en help nabestaanden ondersteunen!

Doneer

Wat doen we met je donatie?

Met jouw donatie onderhoudt de Vereniging leven met dood dit Rouwinformatie.nl-platform, ontwikkelen we innovatieve, nieuwe onderdelen, maken we waardevolle en relevante artikelen in samenwerking met experts en zorgen we voor inclusiviteit in content en onderwerpen. Ook schrijven en versturen we een mooie nieuwsbrief en organiseren we activiteiten voor onder meer ons Ledennetwerk Rouwprofessionals. Help ons om dit platform verder te ontwikkelen!